Επισκευές - Ανακαινίσεις Άργος

Αν και δεν μας αρέσει, τα κτήριά μας σταδιακά φθείρονται και γερνάνε. Σε αυτό, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το νερό στις διάφορες μορφές του, υγρή, στερεά και αέρια. 

Οι  φθορές   εμφανίζονται συνήθως με μορφή  μικρών ρωγμών ή φουσκωμάτων στο χρώμα ή τον σοβά, αλλά το κύριο πρόβλημα  είναι πιο μέσα και ειδικά στα σίδερα του οπλισμού. Όσο το αφήνουμε ΄΄για του χρόνου΄΄  η κατάσταση εξελίσεται: όσο πιο  γρήγορα και κυρίως σωστά  αποκαταστήσουμε τις βλάβες, τόσο πιο μικρό θα είναι το τελικό κόστος και τα προβλήματα.

 

    Στην ΄΄a-monosi΄΄  γνωρίζουμε τις αιτίες που δημιουργούν  βλάβες στο σοβά, στο μπετόν κλπ καθώς και τον τρόπο που αυτές εξελίσονται. Βλάβες στο σοβά ή στο οπλισμένο σκυρόδεμα, την ΄΄καρδιά΄΄ του κτηρίου, απαιτούν  επισκευή από ειδικά καταρτισμένο προσωπικό και όχι ... μερεμέτια  τύπου ΄΄στοκάρισμα, πλέγμα και βαφή΄΄.   

Έίμαστε σε θέση να  προτείνουμε κατάλληλες επισκευαστικές λύσεις   που δεν καλύπτουν  το πρόβλημα προσωρινά,  αλλά το θεραπεύουν, παράλληλα με την άψογη εξωτερική εμφάνιση-ανακαίνιση του κτηρίου. Λύσεις πάντοτε  με χρήση πιστοποιημένων  συστήματων  υλικών από έγκυρους  διεθνείς  κατασκευαστές, εφαρμογή σύμφωνα  με τα Ευρωπαικά Πρότυπα και τιμές απολύτως λογικές.

Στόχος μας είναι τα μακρόχρονα αποτελέσματα με την βέλτιστη σχέση κόστους/απόδοσης.

 

 Eνδεικτικά...

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.